Yılbaşı Programları 2020

İstanbul Yılbaşı Programları 2020

Fairmont Quasar İstanbul Yılbaşı 2020

İstanbul’un göbeği Mecidiyeköy’de Fairmont Quasar farkıyla muhteşem bir yılbaşı galasına hazır olun. Zamansız şarkıları, dillere destan güzelliğiyle Ayşegül Aldinç ve Garo Mafyan & Turbulance Orkestrası  31 Aralık gecesi sizlerle olacak.

Erkanlı Country Resort Yılbaşı 2020

Erkanlı Country Resort, yeni yıla şehirden, gürültüden uzakta hem dinlenip hem de eğlenerek girmek isteyenler için bu yıl da güzel bir programa imza atıyor.

Eser Diamond Hotel Yılbaşı Programı 2020

Eser Diamond Hotel, yeni yıla yeni nesil meyhane kültürünün hakkını veren, dansözden tutun çekilişlere kadar kimsenin yerinde duramayacağı bir programla giriyoruz.

Jolly Joker Vadistanbul Yılbaşı 2020

Jolly Joker Vadiistanbul, yeni yıla Ceylan Ertem’in muhteşem sahne programı ile giriş yapıyor. Sezen Aksu Tribute Yılbaşı özel konseri ile Ceylan Ertem, yeni yıla Maslak’ta giriyor. Geç kalmadan biletinizi almayı unutmayın

Limak Eurasia Luxury Hotel İstanbul Yılbaşı 2020

Limak Eurasia, bu sene de her yıl olduğu gibi Kavacık’ta yılbaşı partilerinin kalbinin attığı nokta olacak. Suat Suna’nın güzel sesi, Limak Hotel’in yüksek standartlarıyla birleşerek konuklarımız unutulmaz bir 2020 yılbaşı galası yaşatacak.

Chilai Bebek Yılbaşı Programı 2020

İstanbul’un en gözde mekanlarından Chilai Bebek, yeni yıla hep birlikte neşeyle girebilmek için şahane bir 2020 yılbaşı galası hazırladı.

Riva’s Club Butik Otel Yılbaşı Programı 2020

İstanbul’un kalabalığından sıyrılmak isteyenler her yıl olduğu gibi bu yıl da 31 Aralık akşamında Riva’s Club’ü tercih ediyor.

Titanic Golden Horn Bayrampaşa Yılbaşı 2020

Her yıl birbirinden kaliteli sanatçıları sahnesinde ağırlayan Titanic Golden Horn Hotel, bu yıl Aynur Aydın’la keyifli bir 2020 yılbaşı galası hazırladı.

Babylon İstanbul Yılbaşı Programı 2020

İstanbul’da her türden müziği buluşturan Babylon, Bomantiada’da her zamanki kalitesinde muhteşem bir 2020 yılbaşı galası düzenleyecek. 

Doroc XL Kadıköy Yılbaşı 2020

İstanbul’un en iyi alternatif müzik mekanlarından biri olan Doroc XL, 31 Aralık gecesi için müziksever konuklarına eğlenceli bir akşam planlıyor. Dj Performansları ile renklenecek eğlencede gece boyunca süprizler sizi bekliyor.

Joy Club İstanbul Yılbaşı Partisi 2020

Beyoğlu’nun eğlenceli noktası Joy Club, 31 Aralık gecesi düzenleyeceği partiyle yeni yıla bomba gibi bir giriş planlıyor. Dans, müzik ve eğlencenin hiç gaz kesmeden yeni yılın ilk ışıklarına kadar süreceği  yılbaşı partisinde yerini almak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

People İstanbul Yılbaşı 2020

Yıl boyunca sahnesinde birbirinden ünlü isimleri ağırlayan People Food & Drink & Music 2020 yılbaşı galasına süpriz isimler ve unutulmayacak bir akşamla girmeye hazırlanıyor. Siz de programın detaylarını herkesten önce öğrenmek için web sitemizi takipte kalın!


İlçe ve Semtlere Göre Yılbaşı Mekanları

Anasayfa Yukarı