Yılbaşı Programları 2020

İstanbul Yılbaşı Programları 2020

Lazzoni Hotel Yılbaşı 2020

Lazzoni Hotel, Haliç’in eşsiz manzarasına eşlik edecek Deniz Yükseler’in muhteşem sahne performansı ile 2020 yılbaşı galasına hazırlanıyor. Jin Teras’ta gerçekleşecek olan yılbaşı galasında Lazzoni Hotel şeflerinin geceye özel hazırladığı lezzetler bize eşlik edecek.

Çile Bahçeşehir Yılbaşı 2020

Çile Bahçeşehir,  2020 yılbaşı galasında bol eğlenceli bir showla karşınızda olacak. Darbuka, ritim gösterilerinden oryantal showlara kadar bitmek bilmeyen bir eğlence sizleri bekliyor. Geç kalmadan rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın.

Feraye Restaurant İstanbul Yılbaşı 2020

Acısıyla tatlısıyla dolu geçmiş 2019 yılına dolu dolu bir veda için Feraye Meyhane sizleri beliyor. 2020 yılına coşkulu bir başlangıç yapmak, geçmiş yılı sevdiklerinizle uğurlamak için siz de yerinizi ayırtmayı unutmayın.

Ajia İstanbul Hotel Yılbaşı 2020

Osmanlı’dan kalma mimarisi ile İstanbul Boğazının incisi Ajia Hotel’de 2020 yılını hep birlikte karşılayacağız. DJ Performanslar, nefis bir Ajia menüsü ve süprizleri kaçırmamak için yerinizi ayırtmayı unutmayın.

La Mancha İstanbul Yılbaşı 2020

Dünyanın en güzel noktalarından biri olan İstanbul Boğazını seyrederek 2020’yi karşılamaya ne dersiniz? La Mancha’da muhteşem bir menü ve keyifli bir organizasyonla düzenlenecek 2020 yılbaşı galasına katılmak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Sunset Grill Bar Yılbaşı 2020

31 Aralık Salı akşamı çok özel bir yeni yıl kutlaması Sunset Grill Bar’da sizi bekliyor. Şef Fabrice Canelle’nin özel olarak seçtiği menü konuklarımıza servis edilirken Esra Güner’in güzel sesi bizlere eşlik edecek. Ayrıca DJ Mert ve DJ Levent’te sahne performansları ile geceye eşlik edecek.

Alarga Balık Restaurant Florya Yılbaşı 2020

Florya’da 2019 yılının son gecesini Alarga Balık’ta neşeyle geçireceğiniz bir organizasyon gerçekleşecek. Canlı müzik ile şenlenecek gecede yeni yılın ilk saatlerine kadar eğlence devam edecek.

Lulu Lounge İstanbul Yılbaşı 2020

Lulu Lougne, 2020 yılbaşı gecesi Fındıklı’da muhteşem bir boğaz manzarası eşliğinde keyifli bir etkinliğe imza atacak. Canlı DJ Performansları, ikramlarımız ve sürprizlerle dolu yılbaşı çekilişimizi kaçırmamak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Çubuklu Hayal Kahvesi Yılbaşı 2020

2020 yılbaşı partilerinin en eğlencelisi Çubuklu Hayal Kahvesi’nde olacak. DJ Cafer Palamutile İstanbul’un muhteşem boğazının kıyısında gerçekleşecek partimize davetlisiniz. 31 Aralık gecesi yapılacak olan bu organizasyonda yer almak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Gönen Hotel Yılbaşı Programı 2020

5 yıldızlı otel konforunda, kaliteli bir ortamda şık bir 2020 yılbaşı galası için sizi İstanbul Gönen Hotel’e bekliyoruz. O Ses Türkiye Adem Demir’in sahnesi ile başlayıp sürekli yükselecek bir eğlence, lezzetli ikramlıklarımız ve daha birçok imkandan yararlanmak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Westport Pub İstanbul Yılbaşı 2020

Wesport Pub Kadıköy’de bulabileceğiniz en eğlenceli 2020 yılbaşı partisi için kolları sıvadı. İlhan Güryalçın, Circus ve DJ Performansların sahne alacağı yılbaşı partisi için geç kalmadan yerinizi alın.

Cumbalım Meyhane Beylikdüzü Yılbaşı 2020

Beylikdüzü’nde kendisine keyifli bir yılbaşı programı arayanlar için Cumbalım Meyhane şahane bir program hazırladı. Lezzetli bir menü ve Kumkapı usulü fasıl & dansöz eğlencesine katılmak için yerinizi ayırtmayı unutmayın.


İlçe ve Semtlere Göre Yılbaşı Mekanları

Anasayfa Yukarı