Yılbaşı Programları 2020

İstanbul Yılbaşı Programları 2020

Aşşrom Port Yılbaşı 2020

Adalar manzarası, güler yüzlü ekibiyle İstanbul’un en kaliteli mekanlarından biri olan Aşşrom Port, yeni yıla yine dolu dizgin eğlenceli bir programla girecek. Enis Andaç ve Orkestrası, Tülay ve İkizler’in sahne gösterileri ile dolu dolu bu geceyi kaçırmamak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Joy Tekne’de Yılbaşı Programı 2020

Dünyanın en eşsiz noktalarından biri olan İstanbul Boğazı’nda muhteşem bir 2020 yılbaşı partisine hazır olun. Joy Tekne Turu tarafından düzenlenecek bu büyüleyici organizasyonda canlı müzik, DJ performansları ve onlarca sürpriz sizi bekliyor olacak.

Point Hotel Barbaros Yılbaşı Programı 2020

Point Hotel Barbaros ve Hola Travel  işbirliği bu yıl eğlencesi, kahkahası bol bir yılbaşı programına imza atıyor.

Sess Bahçeşehir Yılbaşı 2020

31 Aralık gecesinde eğlencenin sesi Esenyurt’ta Sess Bahçeşehir’de yükseliyor.  Dada Velet ile eğlenceli dakikalar yaşayacağımız gecede yeni yıla dans ve müzikle gireceğiz.

Club Iq Taksim Yılbaşı 2020

Yılın her günü olduğu gibi yılbaşında da en canlı yerlerin başında gelen Taksim, Club IQ ile dillere destan bir 2020 yılbaşı partisine şahit olacak. Dansçılar, DJ Ercüment Karanfil ve sürprizlerle dolu geceyi kaçırmayın.

Sortie İstanbul Yılbaşı Programı 2020

İstanbul Boğazının tüm güzelliğine hakim konumuyla şehrin en güzel mekanlarından biri arasında yıllardır yerini koruyan Sortie, 2020 yılbaşı gecesinde de bomba gibi bir gece düzenleyecek. Programın detayları için web sitemizi takipte kalmayı unutmayın.

Rıddım Club İstanbul Yılbaşı 2020

Taksim’de her gece konuklarını ağırlayan Rıddım Bar, 31 Aralık gecesi için her zamanki tadında bir 2020 yılbaşı partisi düzenleyecek. DJ Queen Uner ve DJ Mete Sarpkaya’nın canlı performans sergileyeceği gecede eğlence zirve yapacak.

Limoncello İstanbul Yılbaşı 2020

Her gece yeni bir partiyle konuklarını eğlenceye doyuran Limoncello, Akaretler’in en trendi kulüplerinden biri olan 2020 yılbaşı gecesinde de eğlencenin doruklarına çıkacak. Siz de geç olmadan yılbaşı planınızı yapmak istiyorsanız web sitemizi takipte kalın!

İf Performance Hall Beşiktaş Yılbaşı 2020

Farklı eğlence programları, birbirinden eğlenceli konserleri ile sene boyunca  dolup taşan İf Beşiktaş, 2020 yılbaşı gecesinde “Zaman Tüneli” konseptiyle şahane bir eğlenceye imza atacak.

Xlarge Club Yılbaşı Programı 2020

Maslak’ta yer alan ama şanı şehirleri aşmış Xlarge Club,  2020 yılbaşı partisi ile yeni yıla bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Mascherare Tempo Di Carnavale New Year Party’de DJ Mus-t ve XLarge Show Team ile hız kesmeyen bir eğlence için yerinizi ayırmayı unutmayın.

Süreyya Teras Yılbaşı 2020

İstanbul’un en kıymetli köşelerinden birinde Haliç manzarası eşliğinde kutlanacak muhteşem bir 2020 yılbaşı galası Süreyya Teras’ta sizleri bekliyor. Güzel sesiyle Cefi’nin sahne alacağı gecede dans gösterileri ve sürprizler hiç bitmeyecek.

Grande Quintal İstanbul Yılbaşı 2020

Kaliteli eğlencenin Beşiktaş’taki adresi Grande Quintal İstanbul, yeni yılda Avrupa Yakasında olacakları doyumsuz eğlenceli bir 2020 yılbaşı partisine davet ediyor.


İlçe ve Semtlere Göre Yılbaşı Mekanları

Anasayfa Yukarı