Yılbaşı Programları 2020

İstanbul Yılbaşı Programları 2020

İncisu Yatı Yılbaşı 2020

Yeni yıla boğazda tekne turu ile girmek mi ister misiniz? Boğazın ortasında İncisu Yatında gerçekleşecek 2020 yılbaşı tekne turu programının detayları çok yakında web sitemizde!

Nanna İstanbul Yılbaşı 2020

Nanna Restoran’da lezzetli yemekler eşliğinde eğlenceli saatler geçireceğiniz 2020 yılbaşı galası Yeliz’in güçlü yorumu, şahane şarkıları ile şenleniyor.

Sahne İstanbul Yılbaşı 2020

İstanbul’un göbeğinde eğlencenin merkezi Sahne İstanbul’un Cengiz İmren’li unutulmaz 2020 yılbaşı galasındayız. Yılbaşına özel organize edilen programda Cengiz İmren’in güzel sesinden şarkılar dinleyecek kah gülüp kah dans edeceğiz. Siz de bu gecede bizimle birlikte elenmek için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Hilton Maslak Yılbaşı 2020

Her yıl yılbaşı akşamlarının favori mekanlarından olan Hilton İstanbul Maslak, 2020 yılbaşı balosunda Eda & Metin Özülkü ve Bahar Koçak’ın sahneleriyle çok özel bir davete imza atıyor.

Çakır Konak Ataşehir Yılbaşı 2020

Ataşehir’in incisi Çakır Konak Restoran 2020 yılbaşı galasına Elif Karlı ile unutulmaz bir girişe hazırlanıyor. Gece boyunca Çakır Konak Restoran’ın efsane lezzetlerine güzel şarkıları ile eşlik edecek Elif Karlı, 31 Aralık akşamında sizlerle olacak.


İlçe ve Semtlere Göre Yılbaşı Mekanları

Anasayfa Yukarı