Yılbaşı Programları 2020

İstanbul Yılbaşı Programları 2020

Cadde Sorti Club Yılbaşı 2020

Anadolu yakasında Bağdat Caddesi’nde eğlencenin nabzının attığı Cadde Sorti, 2020 yılbaşı galası için bomba gibi bir program hazırladı. Aleyna Dalveren’in güzel sesi, sürpriz DJ’ler ve leziz bir gala menüsü Cadde Sorti’de sizi bekliyor. 

Ramada Plaza By Wyndham İstanbul City Center Yılbaşı 2020

İstanbul’un en konforlu mekanlarından birinde muhteşem bir 2020 yılbaşı partisine hazır mısınız? Canlı müzik, DJ Performansları ve çeşitli sürprizlerle dolu bu geceyi kaçırmayın.

No 4 İstanbul Yılbaşı 2020

Kapılarını açtığı günden beri İstanbul’da eğlencenin yeni adresi olan No:4 Performance, yeni yılda da aynı hızla devam edecek. DJ Mete, DJ Engin ve DJ Nadia ile bu harika eğlenceyi kaçırmayın.

360 İstanbul Yılbaşı 2020

Adını sahip olduğu muhteşem İstanbul manzarasından alan 360 İstanbul, yıl boyunca konuklarına sunduğu lezzetli yemekler ve eğlenceli atmosferi muhteşem 2020 yılbaşı partisinde de fazlasıyla yaşatacak. Sınırsız içki ve sınırsız eğlence için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Masquerade Yılbaşı Programı 2020

İstanbul’da 7 gün 24 saat kesintisiz eğlencenin adresi olan Masquerade Club, 2020 yılbaşı partisi programında sürprizlerle dolu olacak. Muhteşem dans gösterileri, DJ Performanslar ve daha nice sürprizleri kaçırmamak için yerinizi almayı unutmayın.

Nossa Costa İstanbul Yılbaşı 2020

Nossa Costa Ataköy Marina, 2020 yılbaşı galasına muhteşem bir organizasyonla hazırlanıyor. Sesiyle yorumuyla izleyenlere unutulmaz anlar yaşatan İzzet Yıldızhan, 31 Aralık gecesi Nossa Costa’da bizlerle olacak.

Kaya İstanbul Fair Convention Hotel Yılbaşı 2020

Her yıl birbirinden eğlenceli programlara imza atan Kaya İstanbul Fair Convention Hotel’in 2020 yılbaşı gala gecesi sahnesinde sevilen şarkılarıyla Altay’ı ağırlayacak.

Jolly Joker İstanbul Marina Yılbaşı 2020

31 Aralık gecesi başlayıp yeni yılın ilk saatlerine kadar sürecek olan Jolly Joker İstmarina 2020 yılbaşı programı Haluk Levent’in efsaneleşmiş şarkıları ve Melek Mosso’nun güzel sesi ile izleyicileri buluşturuyor.

Divan Brasserie Bebek Yılbaşı 2020

Bebek’in en şık mekanlarından biri olan Divan Brasserie’nin 2020 yılbaşı gala yemeği detayları çok yakında Web sitemizde yayında!

Hilton Avcılar Yılbaşı 2020

Yeni yıla Hilton konforunda muhteşem bir giriş yapmak için Avcılar 2020 yılbaşı galasını kaçırmayın. Zafer Ulusoy ve Ece Özpamukçu ‘nun canlı performansları ve çeşitli sürprizler 31 Aralıkta sizleri bekliyor olacak.

Gece Nakkaştepe Yılbaşı 2020

Merve Özbey yılbaşında nerede diye merak edenlere bir haberimiz var! Gece Nakkaştepe’de gerçekleşecek olan Merve Özbey’li 2020 yılbaşı partisi size çok eğleneceğiniz bir gece yaşatacak.

Hayal Kahvesi Atakent Yılbaşı Programı 2020

Hayal Kahvesi Atakent’te 2020 yılbaşı partisi ile 90’lardan günümüze doğru harika bir nostalji yolculuğuna çıkıyoruz. DJ Alper Alkan’ın sahnesinde en güzel Türkçe şarkılar eşliğinde bitmeyen bir eğlenceye dahil olmak için siz de yerinizi almayı unutmayın.


İlçe ve Semtlere Göre Yılbaşı Mekanları

Anasayfa Yukarı