Yılbaşı Programları 2023

Yılbaşı Programları 2023

Club IQ Taksim Yılbaşı 2023

Club IQ Taksim’de yılbaşı için rezervasyonlar başladı.  Her yıl birbirinden çılgın, birbirinden eğlenceli programlara imza atan Club IQ, bu yıl da yılbaşında coşku arayanları ağırlayacak…

Sortie İstanbul Yılbaşı 2023

Koca bir senenin son gecesinde Sortie’de muhteşem bir 2023 yılbaşı partisine hazır olun… Sortie Restaurant’ta akşam saatlerinde Club’de ise 22:00’dan sonra başlayacak programlarda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenceye devam edeceğiz.

Kumkapı Hünkar Restaurant Yılbaşı 2023

Kumkapı Hünkar Yeni Nesil Meyhanede Kumkapı’nın en sesi, en eğlenceli yılbaşı kutlamalarından biri gerçekleşecek. 2023’ün ilk saatlerine kadar kesintisiz sürecek bir eğlence için yılbaşında yerinizi ayırtmayı unutmayın.

Cumba Sahne Kadıköy Yılbaşı 2023

Bağdat Caddesi’nin sevilen mekanlarından Cumba Sahne’de yılbaşı özel programıyla 31 Aralık’ta şahane bir eğlenceye davetlisiniz. 

Barba Rasimo Meyhane Beyoğlu Yılbaşı 2023

Aziz İstanbul manzarası eşliğinde nefis mezeleri, bitmeyen eğlencesiyle Rum meyhanesi Rasimo 1956’da 2023 yılbaşı eğlencesinde unutulmaz anlar yaşanacak.

Beergarita Pub Yılbaşı Programı 2023

The Beergarita Pub’da “Happy New Beer” partisine tüm eğlence meraklılarını çağırıyoruz. 31 Aralık gecesi cümbür cemaat gerçekleştireceğimiz eğlencemizde renkli, neşeli bir eğlenceye imza atacağız.

Emily’s Garden Cihangir Yılbaşı Programı 2023

Emily’s Garden’ın benzersiz lezzetleri ve keyifli partisi ile 2023’e merhaba demeye hazır olun…

Yekta Cihangir Yılbaşı Programı 2023

Yekta Meyhane muhetşem boğaz manzarası ve bitmeyen eğlencesi ile 2023 yılbaşı gecesi sizleri Cihazgir’e bekliyor.

Frankie İstanbul Yılbaşı 2023

Frankie İstanbul’da yılbaşı eğlencesi bir başka… Aksak’ın DJ performansı ve sürpriz canlı müzikler eşliğinde nefis bir yemek ve eşsiz bir eğlence için Frankie’de yerinizi ayırtmayı unutmayın.

Lazzoni Hotel Yılbaşı 2023

Haliç’in eşsiz güzelliğine bakan Lazzoni Otel Jin Terrace’ta özel menü ve özel bir eğlenceye hazır olun. Beyoğlu’nun en popüler konumlarından biri Lazzoni’de 2023 coşkusu için hummalı hazırlıklar sürüyor.

Veranda Pera Yılbaşı 2023

Asmalımescit’in en keyifli adreslerinden Veranda Pera’da yılbaşı gecesi tüm İstanbul’u sallayacak bir eğlence sizi bekliyor.

Ruby İstanbul Yılbaşı 2023

Rubby İstanbul’da boğazın en şahane manzarası eşliğinde keyifli bir yılbaşı kutlamasına davetlisiniz. 


İlçe ve Semtlere Göre Yılbaşı Mekanları

Anasayfa Yukarı