Yılbaşı Partileri 2024

İstanbul Yılbaşı Partileri 2024

Villa De Mios Bahçeşehir Yılbaşı 2024

Bu özel gecede, Villa De Mios’un şık atmosferinde sevdiklerinizle birlikte eğlenceli anlar yaşayacak, canlı müzikle coşacak ve lezzet dolu bir akşamın keyfini çıkaracaksınız.

Riva’s Club Butik Otel Yılbaşı Programı 2024

Riva’s Club Otel, 2024 yılbaşını muhteşem bir programla kutlamaya hazırlanıyor! Bu özel gece, Riva’s Club Otel’in enerji dolu atmosferinde, sevilen DJ Canberk Hepsev‘in müzikleri, Özge Öztimur‘un etkileyici performansı ve Yorgo Greek Night ile unutulmaz bir eğlence vaat ediyor.

Port Otel Büyükada Yılbaşı Programı 2024

Port Otel, 2024 yılbaşını unutulmaz kılacak muhteşem bir programa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor! Bu özel gece, Port Otel’in sıcak atmosferinde, eğlenceli etkinlikler ve lezzet dolu bir menü ile dolup taşacak.

Yeşilyurt Spor Kulübü Yılbaşı Programı 2024

Yeşilyurt Spor Kulübü, 2024 yılbaşını coşku dolu bir programla karşılıyor! Bu özel gece, spor ve eğlencenin buluştuğu Yeşilyurt Spor Kulübü’nde unutulmaz anlara ev sahipliği yapacak.

İncisu Yatı Boğaz Turu Yılbaşı Programı 2024

İncisu Boğaz Turu, 2024 yılbaşı gecesinde sizi İstanbul’un eşsiz güzelliklerini keşfetmeye davet ediyor! Karaköy Vapur İskelesi’nde başlayacak olan bu özel gece, Boğaz’ın büyüleyici manzarası eşliğinde unutulmaz anılar biriktirmeniz için ideal bir fırsat sunuyor.

Legacy Ottoman Hotel Yılbaşı Programı 2024

Legacy Ottoman Hotel, 2024 yılbaşı programıyla muazzam bir geceye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu özel gecenin yıldızı Gökhan Sezen olacak, unutulmaz anlar ve keyif dolu anılarla 2024’e merhaba diyeceğiz.

Pullman Hotel İstanbul Yılbaşı 2024

Pullman İstanbul Otel, yeni yılın ilk anlarını unutulmaz kılmak için Ebru Yaşar’ı ağırlıyor. Sahne performansı ve güçlü sesiyle adından söz ettiren Ebru Yaşar, 2024 yılbaşı galasında Pullman Hotel’de sevdikleriyle bir araya gelmek isteyenleri bekliyor.

Green Park Hotel Pendik Yılbaşı Programı 2024

Pendik’in iddialı adresi Green Park Hotel, bu yılın en gözde yılbaşı programıyla Seda Mete’nin unutulmaz sahnesine ev sahipliği yapacak. Green Park Hotel, her yıl düzenlediği birbirinden eğlenceli etkinliklerle bilinirken, 2024 yılbaşı gecesinde de misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Crowne Plaza İstanbul Florya Yılbaşı Programı 2024

Crowne Plaza İstanbul Florya, 2024’e unutulmaz bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor! Yılbaşı gecesi, ünlü sanatçı Şevval Sam’ın muhteşem performansıyla taçlanacak. Her yaştan konuğun kalbinde taht kuran şarkıları ve geniş repertuarıyla Şevval Sam, bu özel geceyi unutulmaz kılacak.

Raffles İstanbul Yılbaşı 2024

Raffles İstanbul, 31 Aralık gecesi şıklığı ve zarafetiyle göz kamaştıran salonunda, 2024 yılbaşı galası için kapılarını aralıyor. Bu özel geceye katılmak için Melike Şahin’in katılımıyla düzenlenen harika bir yılbaşı programını kaçırmayın.

Yakamoz Boğaz Turu ile 2024 Yılbaşı

İstanbul Boğazı’nın büyüleyici manzarası eşliğinde, muazzam bir 2024 yılbaşı kutlamasına katılmaya hazır mısınız? Bu sene, İstanbul’un en özel teknelerinden biri olan Yakamoz Tekne Turu ile boğazın mavisinde unutulmaz bir yılbaşı partisine davetlisiniz.

Boğaz Turizm Yılbaşı Partisi 2024

Boğaz Turizm & Organizasyon olarak, 2024 Yılbaşı gecesini unutulmaz kılmak için sizi muhteşem bir deneyime davet ediyoruz. İstanbul Boğazı’nın büyüleyici atmosferinde, teknede gerçekleşecek yılbaşı partimizde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız.


İlçe ve Semtlere Göre Yılbaşı Mekanları

Anasayfa Yukarı